Logo gemeente Barendrecht

Stages

Interesse in een wereldstage?

Wil je een stage waarin je echt kunt meewerken? Waarin we je niet als de stagiair zien, maar als collega. Waarin je nieuwe dingen leert en wij van jou. Bij ons kom je niet om koffie te halen (al worden we daar natuurlijk altijd wel blij van), maar om echt iets bij te dragen. En om met plezier stage te lopen en verder te komen in je opleiding.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wie weet bevalt je stage zo goed voor jou en voor ons en wordt je daarna een heel enthousiaste nieuwe collega als je studie erop zit!

Logo mask Barendrecht

Voor welke opleidingen?

Als middelgrote gemeente veel verschillende taken zijn er ook dan mogelijkheden voor stages in verschillende vakgebieden en voor verschillende opleidingen vanaf MBO niveau de kans is groot dat er één (of meer) van die taken aansluiten bij jouw studie en/of ambitie.

Wat verwachten we van jou?

Je werkt met trots, energie, plezier tijdens je stage. Je wilt dingen leren en samen doen. Dat zijn waarden die centraal staan bij Barendrecht. Herken jij jezelf hierin? En kies je bewust voor een stageplek bij de gemeente Barendrecht? Dan ben jij van belang voor onze gemeente.

Verklaring Omtrent het Gedrag

Kom je bij ons je stage lopen? Dan heb je een VOG nodig, een Verklaring Omtrent het Gedrag. Daaruit blijkt dat je je in het verleden goed hebt gedragen en er geen bezwaren zijn om binnen onze gemeente aan de slag te gaan. Die VOG vraag je aan via de gemeente waar je ingeschreven staat. Wij vergoeden de kosten van het aanvragen voor je.

Contact opnemen

Wil je weten of we een geschikte stageplaats hebben? Kijk dan op onze vacaturepagina. Mocht er geen passende stage bij staan, stuur dan even een e-mail naar recruitment@barendrecht.nl.